Gratis verzending

VERZENDING

VERZENDING

Wat is de status van mijn bestelling?
U wordt op verschillende momenten tijdens het verzendproces via de e-mail op de hoogte gehouden van uw bestelling. U kunt ook inloggen op uw account en bij “Mijn bestellingen” controleren wat de status van uw bestelling is.
Wanneer wordt mijn order verzonden?
We proberen pakketten binnen 24 uur na het plaatsen van de bestelling te verzenden, met uitzondering van weekenden en feestdagen. Nadat uw bestelling is verzonden, ontvangt u een track & trace nummer via de e-mail waarmee u uw pakket kunt volgen tot aan uw voordeur.

 
Waar kan ik mijn bestelling ontvangen?
U kunt uw bestelling op uw huisadres ontvangen of op uw werkadres. Levering op een postbusadres, afhaalpunt of een adres in het buitenland is niet mogelijk.
Kan ik het afleveradres van mijn bestelling veranderen?
Op het moment dat jouw pakket is verstuurd, kunnen wij het afleveradres helaas niet meer veranderen. Stel, je komt er kort na het plaatsen van jouw bestelling achter dat jouw adres niet klopt, raden we aan toch even te bellen (020 - 658 7610) om te kijken wat we voor je kunnen doen! 
Hoe kan ik mijn bestelling volgen?
Nadat uw bestelling is verzonden, ontvangt u een track & trace nummer via de e-mail waarmee u uw pakket kunt volgen tot aan uw voordeur. Neem contact op met onze klantenservice als u nog meer vragen of opmerkingen heeft over de verzending van uw bestelling.
Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Uw pakket wordt binnen 2 werkdagen bezorgd. We verzenden al onze pakketten via PostNL en er kan bij ontvangst om een handtekening worden gevraagd. Indien u niet thuis bent om het pakket in ontvangst te nemen, zal de vervoerder een briefje achterlaten met informatie over hoe en waar u het pakket kunt afhalen. Het kan ook zijn dat hij/zij nog twee keer zal proberen om uw pakket af te leveren.

Wat zijn de verzendkosten?

Verzending is gratis voor alle bestellingen.

Wat kan ik doen als er iets mis is met mijn bestelling?
Mocht u per abuis een product ontvangen dat u niet heeft besteld of er ontbreekt iets in uw geleverde bestelling, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Stuur zo veel mogelijk gegevens mee, waaronder uw ordernummer en specifieke productnummers.
Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen, maar het track & trace nummer geeft aan van wel
Dit kan helaas gebeuren en dat vinden wij heel vervelend voor u. In dit geval is het mogelijk dat het pakket bij de buren is afgeleverd en dat de bezorger vergeten is een briefje bij u in de brievenbus te doen. Is dit niet het geval neem dan neem dan contact op met onze klantenservice.
Wij maken gebruik van cookies.
X