Gratis verzending vanaf €50,-

OVER ONS

The Dutch Clothing Company

Leuk dat je meer wilt weten over de roots van ons bedrijf! Dit delen we graag met je.

No Excess is een Nederlandse organisatie, gevestigd in Amsterdam. Dol op Nederland en de rest van de wereld. Zeer internationaal in onze ambities en tegelijkertijd hartstikke Hollands als het gaat om de manier waarop we in het leven staan. Mode is onze passie. Onze drive: ongecompliceerde en betaalbare mannenkleding maken. Dit doen we al sinds 1988.


 

Design philosophy

De look van No Excess is down-to-earth en ons motto is: Simple, Strong, Sophisticated. Ons designteam haalt uit alle hoeken van de wereld inspiratie. Moodboards worden gemaakt, ideeën uitgetekend en vertaald naar een stoere , karakteristieke en tijdloze stijl. Moderne looks? Ja graag, maar dan wel comfortabel en goed draagbaar op elk moment.

The Modern Man

We zijn groot fan van uitzinnige creativiteit, tijdloos craftmanship en speciale details wat onze items uniek maakt. Dat zie je duidelijk terug in onze kleding. Zorgvuldig gedoseerd, zodat het perfect past bij de wensen van The Modern Man. 

Wat we verder nog toepassen in onze collecties: mooie details, originele prints, kwalitatieve materialen en een bijzondere, net even andere uitwerking van trends. Aan die eigenzinnige, nuchtere interpretatie herken je de kleding van No Excess.

Facts & Figures

Te koop in meer dan 25 landen // Wereldwijd meer dan 1500 verkooppunten // 9 levermomenten //
Webshop sinds 2016 // No Excess winkel in Maastricht sinds 2015

Onze lifestyle op sociale media

Op de hoogte blijven van de nieuwste collecties, scherpe acties en alle mode-gerelateerde zaken waarmee we ons bezighouden? Volg ons!

Facebook: @noexcessofficial
Instagram: @noexcess_official