Gratis verzending voor bestellingen vanaf €50

History

1988 - LANCERING ‘NO EXCESS’
Roel de Veer start met het mannenmode merk No Excess. Het eerste kantoor is gevestigd in Amsterdam Zuid. In die tijd is ‘living large’ erg groot. De Veer streeft het tegenovergestelde na: hij wil dat zijn merk nuchtere mannen aanspreekt. Om dit te bewerkstelligen kiest hij eennaam die dit promoot. No Excess, geen poespas. De naam No Excess toont een liefde voor comfortabele, kwalitatief hoge kleding en een nuchtere houding.
1990 - EERSTE GROEI
Twee jaar na de lancering verkoopt No Excess al goed. De Veer besluit het team uit te breiden met vier collega’s, verantwoordelijk voor het volledige proces van inkoop, verkoop en verzending.
1993 - EXPANTIE NAAR DUITSLAND
We zijn aanwezig op de grootste Europese modebeurs in Keulen. Al snel zijn de met No Excess bedrukte shirts bekend. In de opvolgende dagen haasten alle grote Duitse retailers zich naar de beurs om onze speciale ‘Druckhemden’ te kopen. We verkopen honderdduizenden artikelen en alle winkelketens willen No Excess in handen krijgen. Het retail network groet hierdoor razendsnel. Doormiddel van het uitbreiden van private labels schieten de sales nog verder omhoog.
1996 - LANCERING ‘NOIZE’
We besluiten ons ook te gaan richten in het laag tot midden prijssegment met herenkleding en lanceren hiervoor een tweede merk; NOIZE. Het merk is vanaf het begin af aan een succes, alleen al in het eerste seizoen verkopen we 90.000 NOIZE-jassen.

2003 - GLOED NIEUW HOOFDKANTOOR
We ontgroeien ons kantoor in Hoofddorp en verhuizen naar een gloednieuw hoofdkantoor in Lijnden. De nieuwe locatie biedt meer kantoorruimtes, grotere showrooms en een eigen magazijn.
2008 - HERPOSITIONERIG VAN HET MERK

De modemarkt verandert snel en het managementteam besluit om het merk te herpositioneren‭. ‬De kwaliteit en het prijsniveau van de‭ ‬producten worden verhoogd‭. ‬Er wordt geïnvesteerd in uitstekende vertegenwoordigers en de lat wordt ook hoger gelegd op alle andere bedrijfsniveaus‭. ‬Het modeconcept zelf krijgt een meer tijdloze uitstraling‭. ‬De veranderingen blijken goed te zijn‭, ‬in de daaropvolgende jaren groeit ons distributienetwerk snel‭. ‬We breiden No Excess over de grenzen uit en starten samenwerkingen met distributeurs en importeurs in heel Europa.cooperation with distributors and importers all over Europe‭.‬

2016 - FOCUS: DUITSLAND

Na jaren van gestage groei in de Nederlandse markt‭, ‬vergroten we onze investeringen in de Duitse markt‭. ‬We openen zeven Duitse showrooms en breiden ons verkoopteam uit‭. ‬De strategie is succesvol‭: ‬onze doelstellingen zijn behaald en No Excess wordt verkocht‭ ‬in een aantal van de beste Duitse winkels.our goals are met and No Excess is sold at some of the best German retail stores‭.‬

2018 - KLAAR VOOR HET VOLGENDE DECENNIUM

De webshop‭ - ‬gelanceerd in 2016‭ - ‬groeit snel in zowel verkoop als bezoekers‭. ‬Over het algemeen groeit het bedrijf gestaag‭, ‬waardoor we op zoek moeten naar een groter kantoor‭. ‬We verhuizen naar een nieuw pand in een prachtig groen deel van Amsterdam‭. ‬Er is‭ ‬meer ruimte voor distributie‭, ‬meer werkruimte en een showroom van 300‭ ‬vierkante meter‭. ‬Ons nieuwe hoofdkantoor is omgeven door‭ ‬water en een grote tuin‭. ‬Het is een perfecte plek om dagelijks te werken en om onze gasten uit heel Europa te verwelkomen‭. ‬We zijn klaar voor het volgende decennium.

Wij maken gebruik van cookies.
X