Gratis verzending voor bestellingen vanaf €50

BETALINGEN

BETALINGEN

Hoe betaal ik voor mijn bestelling?
Zodra jij jouw gegevens op de afrekenpagina hebt ingevuld, moet je akkoord gaan met de algemene voorwaarden om te worden doorverwezen naar de betaalpagina. We accepteren verschillende betaalmethodes.
Welke betaalmethodes zijn beschikbaar?
We beschikken over de volgende betaalmogelijkheden:
  • iDEAL
  • Credit card
  • Sofort Banking
  • BankContact
  • PayPal
Is het veilig om online te bestellen?
Zonder twijfel! We nemen jouw online veiligheid erg serieus. Persoonlijke en betaalinformatie is veilig en er worden geen gegevens verstuurd zonder versleuteling. Alle bestellingen worden verzonden over een beveiligde internetverbinding via SSL (Secure Sockets Layer)-versleuteling en andere maatregelen.
Wat is CVC/CVV/CID?
De beveiligingscode van de kaart (CVC/CVV/CID) is een extra drie- of viercijferige beveiligingscode die geprint is (niet in reliëf) aan de voor- of achterzijde van jouw kaart. De CVC/CVV/CID is een extra beveiligingsmaatregel om te bepalen dat jij daadwerkelijk in bezit bent van jouw eigen creditcard.
Wanneer wordt de betaling in rekening gebracht?
Als jouw kaart wordt geautoriseerd, wordt de betaling direct bij jou in rekening gebracht en ontvang jij een e-mail met de bevestiging dat jouw bestelling succesvol is verlopen. Alleen betaalde bestellingen worden in behandeling genomen. We brengen (achteraf) natuurlijk geen kosten in rekening voor mislukte betalingstransacties. 
Lijkt er iets niet helemaal goed te gaan? Bel ons dan op 020 - 658 7610. Wij zijn op alle werkdagen van 09:00 - 17:00 bereikbaar.
Hoe kan ik controleren of mijn bestelling succesvol is verwerkt?
Zodra jouw bestelling is verwerkt, ontvang je een bevestigingsmail. Indien je die niets hebt ontvangen, neem dan contact met ons op via de mail of bel ons 020 - 658 7610. We helpen je graag!
Wij maken gebruik van cookies.
X